A Shoulder to Cry On (2023) ไหล่นาย=ที่พักใจของฉัน EP.1-7 (จบ)

A Shoulder to Cry On (2023) ไหล่นาย=ที่พักใจของฉัน EP.1-7 (จบ)

พากย์ไทย ซีรีย์จบแล้ว | ซีรีย์พากย์ไทย | ซีรีย์เกาหลี | ดูซีรีย์ออนไลน์

A Shoulder to Cry On (2023) ไหล่นาย=ที่พักใจของฉัน

ดูซีรีย์เกาหลี A Shoulder to Cry On (2023) ไหล่นาย=ที่พักใจของฉัน พากย์ไทย ที่โรงเรียน อีดายอลใช้เวลาส่วนใหญ่ใช้ชีวิตเป็นคนนอก แดยอลไม่ได้รับความนิยมจากจินตนาการใดๆ ความสุขที่แท้จริงของแดยอลมาจากการใช้เวลากับชมรมยิงธนู แดยอล นักยิงธนูผู้มีพรสวรรค์ซึ่งทักษะทำให้เขาได้รับทุนเข้าเรียนในโรงเรียน แดยอลไม่รังเกียจที่จะเป็นคนนอก ตราบใดที่เขามีอิสระที่จะไล่ตามความปรารถนาอันแรงกล้าของเขา

แต่รันอินผิดเวลากับเพื่อนร่วมชั้นที่หล่อเหลาร้ายกาจทำให้เขาตกที่นั่งลำบากและทำให้ทุนการศึกษาอันมีค่าของเขาตกอยู่ในอันตราย โจแทฮยอนเป็นหนึ่งในนักเรียนที่โด่งดังที่สุดของโรงเรียน เขามีความสุขกับอิสระในระดับที่นักเรียนมัธยมปลายน้อยคนนักจะได้รับ ทั้งโรงเรียนสามารถหลีกหนีจากเรื่องต่างๆ ได้โดยไม่มีปัญหาในการเชื่อเรื่องราวของเขา เมื่อเขาถูกจับได้ว่าเขาเล่นกลกับนักเรียนคนอื่นและดายอลในห้องทำงานของพยาบาล

เรื่องย่อ

แทฮยอนอ้างว่าดายอลกำลังพยายามทำเรื่องกับเขา แทฮยอนเอาทุนของนักธนูไปเสี่ยงโดยไม่ได้ตั้งใจ ดายอลหมดหวังที่จะแก้ไขความเข้าใจผิด ทำทุกอย่างเท่าที่ทำได้เพื่อพยายามระงับข่าวลือ แต่ไม่ว่าเขาจะพยายามมากแค่ไหน มันก็ไม่เพียงพอ ไม่สำนึกผิดกับสิ่งที่ทำลงไป ดูเหมือนว่าแทฮยอนจะมีความสุขอย่างชั่วร้ายในการทำทุกอย่างที่ทำได้

เพื่อทำให้ชีวิตของดายอลต้องลำบาก A Shoulder to Cry On  วิธีโปรดของเขาคือการตามดายอลไปทุกที่ ดายอลไม่สามารถเขย่าแทฮยอนได้ เขาใช้เวลาไปวันๆ กับการเกลียดเงาของตัวเอง แต่ยิ่งเขาใช้เวลากับเขามากเท่าไหร่ ความรู้สึกของเขาก็ยิ่งขัดแย้งกันมากขึ้นเท่านั้น ปล่อยให้เขาสงสัยว่าเส้นแบ่งระหว่างความเกลียดชังและความรักจะจบลงตรงไหนกันแน่?

อยู่ที่สถานที่เรียน อีถางอล ใช้เวลาส่วนมากกับการเป็นเพียงแต่บุคคลที่แทบไม่มีตัวตนอะไรก็แล้วแต่ในสังคม เขาเป็นผู้ที่แทบจะไม่มีจินตนาการอะไรก็แล้วแต่สำหรับการเคลื่อนชีวิต มีเพียงแต่การใช้เวลากับสมาคมยิงธนูเพียงแค่นั้น ที่ดูเหมือนจะเป็นความสุขสิ่งเดียวที่เขาได้ทำ เขาที่มีพรสวรรค์สำหรับเพื่อการยิงธนู รวมทั้งโน่นทำให้เขาได้รับทุนเพื่อการศึกษาให้มาเรียน แม้ว่าจะอยู่แบบมิได้มีตัวตนใดๆก็ตามในสถานศึกษา

แต่ว่าการที่เขาได้บังเอิญมาพบเพื่อนที่เรียนห้องเดียวกันที่เกือบจะอยู่ขั้วตรงกันข้ามกับเขา  A Shoulder to Cry On โน่นเป็นจุดเริ่มแรกที่ทำให้เขาเริ่มตกอยู่ในที่นั่งตรากตรำเนื่องจากเขาผู้นั้นเป็น โจแทฮยอน หนึ่งในผู้เรียนชายหนุ่มที่ป็อปที่สุดประจำโณงเรียน เขาเป็นสุขอยู่บนอิสรภาพและก็สิทธิพิเศษชนที่มีนักเรียน ม.ปลาย เพียงแค่ไม่กี่คนได้รับ

ทั้งยังยังมีความสามารถสำหรับการหลบเหลี่ยงจากปมปัญหาางๆได้อย่างไม่น่าเชื่อ  จนกระทั่งเขาเสียท่ารวมทั้งโดนจับได้ว่ามีความประพฤติที่ห่วยแตกกับสหายเด็กนักเรียนคนอื่นๆ แต่ว่าเขากลับคว้าอีถางอลเข้ามาเกี่ยวด้วยอย่างเห็นแก่ตัว ความประพฤติปฏิบัติของเขาทำให้อีถางอลจะต้องตรากตรำ และก็กระทบต่อเรื่องทุนสำหรับการศึกษา ขณะที่เขากลับลอยตัวได้

โจแทฮยอน ยังมองสนุกสนานและไม่ทราบร้อนทราบหนาวกับความประพฤติของตนเอง ที่ทำให้ชีวิตของอีกคนควรจะเป็นทุกข์อย่างมาก เขายังจ้องตามถางอลไปเกือบจะทุกหนทุกแห่ง ถางอลก็ไม่สามารถที่จะสลัดแทฮยอนออกไปจากชีวิตที่ควรจะเป็นเบี้ยล่างในคราวนี้ได้ ชีวิตของผู้เรียนชายหนุ่ม 2 คนเปลี่ยนเป็นราวกับเงาเรียกตัวกันและกัน เมื่อยิ่งได้ใช้เวลาด้วยกันมากเพิ่มขึ้นมากแค่ไหน ความรู้สึกของพวกเขาเริ่มมีความขัดแย้งกับพฤติกรรมเพิ่มขึ้นเรื่อยยังไม่กระจ่างว่าเส้นบางๆของความรักแล้วก็ความไม่ชอบพวกเขานั้นจะจบถูกจุดไหนกันแน่?

 

A Shoulder to Cry On

ตัวอย่าง

 

Watch Korean Drama A Shoulder to Cry On (2023) A Shoulder to Cry On (2023) at school, Lee Dayol spends most of his life as an outsider. Dae Yeol was not popular by any imagination. Dae-Yeol’s true happiness comes from spending time with the Archery Club. Dae-Yeol is a gifted archer whose skills earned him a scholarship to attend the school. Dae-Yeol doesn’t mind being an outsider. As long as he was free to pursue his passion.

But run-in at the wrong time with his evil-looking classmates puts him in trouble and puts his valuable scholarship in jeopardy. Jo Tae Hyun was one of the school’s most popular students. He enjoys a degree of freedom that very few high school students enjoy. The whole school can get away from things. without any problem believing his story. When he is caught playing tricks with other students and Dayol in the nurse’s office.

synopsis

Taehyun claims that Dayol is trying to mess with him. Tae-hyun accidentally jeopardizes the archer’s capital. Dayol is desperate to correct the misunderstanding. Do everything you can to try to suppress rumors. But no matter how hard he tried It’s just not enough Not feeling guilty about what you’ve done Taehyun seems to be wickedly happy doing whatever he can.

to make Dayol’s life difficult His favorite method was to follow Dayol wherever he went. Dayol can’t shake Taehyung. He spent the day with the hatred of his own shadow But the more time he spends with him, The more conflicted his feelings were. Leaving him wondering where exactly does the line between hate and love end?

At school, Ethanol spends most of his time just being a person A Shoulder to Cry On  who has almost no identity in society. He is a person who has almost no imagination in moving life. Only had to spend time with the Archery Guild. That seemed to be the only happy thing he had done. He has a talent for archery. And that’s why he received a scholarship to study. Even if there is no identity whatsoever in the school

But the fact that he happened to meet a friend who was in the same class who was almost opposite him. That’s where he started to get into trouble because he was Jo Tae Hyun, one of the most popular male students at the school. He was blessed with the freedom and privilege of a people that only a handful of high school students received.

It also has the ability to evade some problems that are incredible. Until he loses his temper and is caught behaving badly with other student comrades. But instead, he selfishly grabbed Ethanol and got involved. His conduct caused him to work hard. And it affects the funding for education. while he was able to float back

Jo Tae Hyun still looks fun and doesn’t know how hot and cold he is with his own behavior. that makes another person’s life should be very miserable He also stared longingly at almost everywhere. Tangol was unable to shake Taehyun away from the life that was supposed to be a disadvantage this time. The lives of the two young male students changed as shadows summoned each other. The more time spent together, the more Their feelings began to have more conflicts with behavior. It is not clear about the thin lines of love and the dislike of them. Where will they end?

 

wetvseries

Relate