Jirisan (2021) EP.1-16 (จบ)

Jirisan (2021) EP.1-16 (จบ)

ซับไทยพากย์ไทย ซีรีย์จบแล้ว | ซีรีย์ซับไทย | ซีรีย์พากย์ไทย | ซีรีย์เกาหลี | ดูซีรีย์ออนไลน์

Jirisan (2021)

ดูซีรีย์เกาหลี Jirisan (2021) พากย์ไทย/ซับไทย เรื่องราวของเจ้าหน้าที่อุทยานแห่งชาติที่พยายามช่วยชีวิตผู้คนจำนวนมากมายที่พยายามจะจบชีวิตตัวเอง คนที่หายตัวไปจากการปีนเขา หรือตกเป็นเหยื่อจากสภาพอากาศที่เลวร้ายระหว่างปีนเขาจีรี ซึ่งเป็นพื้นที่เขตอุทยานแห่งชาติที่กว้างใหญ่ และมีเรื่องราวมากมายเกิดขึ้น

พวกเขาเป็นผู้รักษาที่ทำหน้าที่ช่วยเหลือผู้คนในป่าอุทยานแห่งชาติเขาจีริ ซออีคัง ผู้ที่มีความเชี่ยวชาญด้านการเดินป่าและก็ไต่เขาประจำอุทยานฯ คุณทราบเกือบจะทุกซอกซอยของป่านที่นี้ ทราบจุดรวมทั้งแนวทางที่เหมาะสมกับการปีนเขาอย่างดีเยี่ยม ในช่วงเวลาที่เขาเป็น คังฮยอนโจนักเดินป่ามือใหม่ที่เพิ่งเข้ามาทำงานที่สวนได้ไม่นาน

Jirisan เขาจบจากสถานที่บันด้านการทหารและก็มีความลับอะไรบางอย่างที่เขาไม่สามารถที่จะบอกคนไหนกันแน่ได้ คนทั้งสองจำเป็นต้องเปลี่ยนมาเป็นคู่ขาร่วมงานเพื่อช่วยเหลือผู้ได้รับภัยร่วมกันในอุทยานแห่งชาติที่นี้พวกเขาเป็น…ผู้รักษาดูแลป่าสวนเขาจีรี เพียงแต่วันแรกที่มาถึง คังฮยอนโจ สมาชิกใหม่ที่พึ่งเดินทางมาถึงเขตสวน

ก็จำต้องประจันหน้ากับดำเนินการไม่คาดคิด เมื่อเกิดเหตุหินผาพังทลายกระหน่ำ และก็ยังมีกรณีผู้เรียนหายไปในป่า ท่ามกลางลักษณะอากาศที่เลวขึ้นเรื่อยจากไต้ฝุ่นที่เคลื่อนพัดผ่านมา ทุกๆวินาทีของพวกเขาล้วนมีค่า รวมทั้งเขาจำเป็นต้องรับตัวกับเหตุการณ์ให้ได้โดยทันที เนื่องจากคู่คิดของเขาเป็น ซออีคัง รุ่นพี่นักกีฬาปีนเขาผู้มีความชำนาญ

เรื่องย่อ Jirisan (2021)

Jirisan แม้ว่าจะเป็นวันหยุดของเขา แม้กระนั้น คังฮยอนโจ ยังเลือกที่จะออกเที่ยวตรวจไต่เขาในสวน เพื่อหาร่องรอยบางสิ่ง จากภาพนิมิตที่ผุดขึ้นให้เขาได้มองเห็น เขากังวลว่าภาพนั้นบางทีก็อาจจะกำลังสือถึงภยันตรายของใครซักคนหนึ่งอยู่ สิ่งที่เขามองเห็นนั้นเกิดขึ้นอยู่ในป่าสน แล้วต่อจากนั้นเขาก็ได้เจอกับใครสักคนที่มองหาผู้เป็นบิดาที่หายสูญในป่าไปตั้งแต่ปีกลาย แล้วก็เมื่อตัดภาพมายังปี 2020 ซออีคัง จะต้องประจันหน้ากับปัญหาจากผู้ที่ไม่ได้นึกฝัน

เป็นอันที่เข้าใจกันดีว่าในทุกๆปี ชอบมีประชาชนลักลอบเข้าไปในพื้นที่เทือกเขาจีริเพื่อประกอบพิธีรับวิญญาณตามความเชื่อถือส่วนตัว โดยเหตุนั้นเหล่าข้าราชการปกป้องป่าก็เลยได้มองเห็นถึงจุดสำคัญในหัวข้อนี้ และไม่ต้องการที่จะให้เกิดเหตุคิดไม่ถึงขึ้น จนถึงได้รับแจ้งว่าย่ารายหนึ่งได้หลงป่าล่องหนไป ภายหลังที่ขึ้นไปบนไปนึกถึงแม่ของคุณในทุกๆปี

ซออีคัง กับ คังฮยอนโจ ก็เลยได้ออกเที่ยวตรวจค้นหา ก่อนที่จะได้เจอกับเหล่าทหารจากกองทัพที่มาฝึกซ้อม และก็มีทหารฝึกจำฮยอนโจได้อย่างไม่คาดคิดอีดาวอน ได้ทำตามอย่างคำขอร้องไว้ของ ซออีคัง แม้กระนั้นปรากฏว่าคุณจำเป็นต้องสะดุ้งช็อกและก็งงงวยกับสิ่งที่มองเห็นเมื่อกำลังตรวจอยู่กึ่งกลางป่า มันเป็นร่องรอยของ คังฮยอนโจ ที่ทิ้งไว้

แล้วก็เขาได้แปลงเป็นวิญญาณระหกระเหินอยู่ในชายเขาจีริ ทั้งเมื่อได้ซักถามผู้ได้รับภัยที่รอดตายมาได้จากจุดดังที่ได้กล่าวผ่านมาแล้ว เขาได้ให้เค้าเงื่อนที่ทำให้หน่วยคุ้มครองป่าจะต้องฉงนใจที่ได้ยินแบบนั้น ในช่วงเวลาที่ย้อนกลับไปเมื่อปี 2018 เกิดอุบัติเหตุรุนแรงบางสิ่งบางอย่างขึ้น ที่กระตุ้นให้เกิดเป็นความแตกแยกขึ้นระหว่างประชาชนกับหน่วยคุ้มครองชายป่าจีริ

จากการตรวจสอบแล้วก็พบว่าระเบิดได้หายไป 3 ลูก และก็เหลือทิ้งไว้เพียงแต่ลูกด้วย ทำให้ ซออีคัง, คังฮยอนโจ รวมทั้ง จองข้ายอง ได้ออกเดินเที่ยวตรวจในป่า เพื่อตามหาระเบิดที่หายไป เพราะเหตุว่ามั่นใจว่าคงจะซุกซ่อนไว้ในป่าสักที่ แต่ว่าอย่างไรก็ดี ฮยอนโจ ได้แลเห็นนิมิตภาพที่เกิดขึ้นและก็รู้สึกกังวลบางสิ่งบางอย่าง

แต่ว่าก็ทำให้เขาเริ่มแน่ใจว่าคนใดกันแน่เป็นคนก่อเหตุ Jirisan  เพียงต้องหาหลักฐานมาผูกตัวว่าจะเป็นเขาคนนั้นจะเป็น อีเซอุค รุ่นน้องวัยเด็กของอีคังแบบที่คิดเอาไว้จริงๆหรือเปล่าหน้าหนาวได้มาเยี่ยมแนวเขาจีริซานแล้ว ทุกคนต่างตื่นเต้นกับเทศกาลวันคริสต์มาสที่กำลังเดินทางมาถึง หลายๆคนได้หยุดงานและก็ลงเขากลับไปอยู่บ้านไปฉลองกับครอบครัว

Jirisan เหลือเพียงแค่เพียงแต่ ซออีคัง กับ คังฮยอนโจ ที่ยังเฝ้ารวมทั้งปฏิบัติภารกิจประจำอยู่ที่ทำงานฯ แต่อีคังมิได้รู้สึกอินรวมทั้งค่อนข้างจะเกลียดชังเทศกาลนี้ และก็ในเวลาถัดมาฮยอนโจได้พบว่ามูลเหตุนั้น เป็นเนื่องจากรักแรกพบในความทรงของรุ่นพี่ ที่ผันแปรบรรยากาศความสงบสุขของป่าหิมะ เปลี่ยนมาเป็นฉากนองเลือดที่ไม่คาดคิด

 

Jirisan

ตัวอย่างซีรีย์

 

Watch Korean Drama Jirisan (2021) English Dubbed/Thai Subtitle The story of national park rangers trying to save countless people trying to end their own lives. Man who disappeared from mountain climbing Or fall victim to bad weather while climbing Jeiri. which is a vast national park area And many stories have happened.

They are healers who help people in Khao Ji Ri National Park forests. You know almost every nook and cranny of this place. Know the spots and the best way to climb. during his time as Kang Hyeon Jo, a rookie trekker who recently joined the park to work.

He graduated from a military training facility and had a secret that he couldn’t tell anyone. The two of them had to become partners to work together to help victims together in the national park. Only on the first day of arrival, Kang Hyun Jo, a new member who just arrived in the garden area

had to face unexpected actions When the rock collapse occurred. And there were also cases of missing students in the forest. In the midst of deteriorating weather from the passing typhoon Their every second is precious. Including that he needed to accept the situation immediately Because his partner is Seo Yi Kang, a senior mountaineer who is skilled.

Synopsis Jirisan (2021)

Jirisan Even though it was his day off, Kang Hyun Jo still chose to go on a hike in the park. to find traces of something from the vision that had sprung up for him to see He was worried that the picture might be foreshadowing someone’s danger. What he had seen was happening in the pine forest. And then he meets someone who has been looking for his father who has been missing in the woods since last year. And when the picture is cut to the year 2020, Seo Yi Kang will have to face problems from those who did not imagine.

It is well understood that every year People like to smuggle into the area of the Jiri Mountains to perform a spiritual acceptance ceremony according to their personal beliefs. So forest protection officials have seen the point of this issue. and did not want to cause unthinkable incidents to occur Until being informed that one of the grandmothers was lost in the forest, invisible. After going up, think of your mother every year.

Seo Yi Kang and Kang Hyun Jo went on a search trip. Before meeting with soldiers from the army who came to train And unexpectedly, a trainee recognized Hyun Jo, Lee Da Won. It did as Seo Yi Kang requested, but it appears that you were shocked and puzzled by what he saw as he surveyed in the middle of the forest. It was the trace Kang Hyun Jo left behind.

And then he transformed into a spirit wandering in the hillside. both when questioning the victims who survived from the aforementioned point He had given him a condition that would make the Forest Guards be amazed to hear that. Some time back in 2018, something serious happened. That provoked a rift between the people and the protection unit at the edge of the Chiri forest.

After checking, it was found that 3 bombs had disappeared and left only the children left, causing Seo Yi Kang, Kang Hyeon Jo and Jung Kao Young to go for a walk in the forest. to find the missing bomb because he was sure that he might have hidden it somewhere in the forest However, Hyunjo saw the vision and was worried about something.

But it made him start to be sure who it was. You only need to find evidence to tie yourself to whether that person will be Lee Kang’s younger version of Lee Se Wook as he really thought. Winter has come to visit the Ji Ri San mountain range. Everyone is excited about the Christmas season coming up. Many people took time off from work and went downhill to go home and celebrate with their families.

Jirisan Only Seo Yi Kang and Kang Hyun Jo are left, who are still watching and performing regular missions at work. But Lee Kang wasn’t in it and rather hated the festival. And later, Hyun Jo found that the cause It was due to love at first sight in the memories of seniors. that changes the peaceful atmosphere of the snowy forest Turned into an unexpected bloody scene!

wetvseries

Relate